Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Базовият анализ е първата стъпка в процеса на себепозание чрез системата хюман дизайн.

Той представлява цялостен и задълбочен анализ на хюман дизайн картата и включва разглеждане на:

– хюман дизайн типа

–личната стратегия за взимане на решения

– вътрешния авторитет за взимане на решения

– вродени дарби

– какво се случва, когато не действаме автентично

Анализът се провежда на живо или онлайн и продължава около 90 минути.

След края на срещата получавате пълен запис на разговора, а ако желаете, и текстов файл с основната информация, изводи, наблюдения и насоки.

Цена: 180 лв.

ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ

Супер полезен ми беше анализът с Лили! Влиза в детайли, разказва ти неща, които не си споделял и на най-близките си хора. Получаваш една яснота за себе си и едно приемане защо си еди си какъв, от къде идва това и че всъщност то не е лошо. Хората са различни и това е прекрасно. Силно препоръчвам всеки човек да си направи human design анализ, за да опознае себе си, кои са силните и слабите му страни, какъв е подходящият път в живота му и как да живее дизайна си с лекота и удоволствие. Благодаря, Лили!

Лили толкова очарователно ти разказва за собствената ти стойност, че в един момент се питаш: “Тези красиви думи за мен ли са?”
Лили има неверятната дарба да те свързва с това, което ти интуитивно знаеш. Строи мостове между теб и душата ти и по един лек, фин и ненатрапчив начин руши всичко онова, което не е в твоя полза.
Дори трудностите и препятствията поднася с ефирна нежност, точно като една фея, кацнала на рамото ти и докоснала те с вълшебната си пръчица!
Благодаря ти, Лили!

Радвам се, че имах възможността да се запозная и да получа личен анализ от Лили! Тя е изключителен професионалист, всеотдайна, много мила и предразполагаща, а познанията й като анализатор по Хюман дизайн бих определила като повече от впечатляващи. Тя умее да представи посланията, закодирани в един бодиграф, по един много достъпен начин,знания, за които се изискват доста години обучение. Благодаря ти, Лили за нашата среща:)